(In) Bad
Voor kinderen die het absoluut niet leuk vinden om in bad te gaan vindt u onderstaand leuke boeken over het plezier dat te beleven valt in bad.  Voor kinderen die het wel leuk vinden om in bad te gaan zullen deze boekjes het in bad gaan nog leuker maken.
!

Fien en Milo in bad (karton) - Pauline Oud

!
Fien en Milo gaan in bad. Ze spelen met een eendje, wassen hun haar met shampoo en schrobben hun rug. Daarna drogen ze zich af. Nu zijn ze helemaal schoon.

Een vrolijk kartonboekje over het plezier van in bad gaan.
 
Leeftijd: vanaf 1 jaar.
 
ISBN: 9789044810103
 
Uitgever: Clavis

In bad met Fien en Milo - Pauline Oud

!

Fien en Milo willen in bad. Fien weet hoe dat moet en draait de kraan open. Het bad loopt vol warm water. Ondertussen maken Fien en Milo zich klaar. Ze trekken een badjas aan, kiezen badspeeltjes en schuim en leggen een handdoek klaar. Daarna kunnen ze in bad stappen. Maar dat ziet er wel heel gek uit!

Een vrolijk verhaal over het plezier in bad.

Leeftijd: vanaf 2 jaar. 

ISBN: 9789044809046

Uitgever: Clavis

Uk en poes in bad - Jeanne Ashbé

!

Uk gaat in bad. En het speelgoed ook. Plons en splash!

Leeftijd: vanaf 1 jaar.

ISBN: 9789058382290

Uitgever: De Eenhoorn

Nijntje speelt met water - Dick Bruna

!

Een bed-bad-boxboekje waar de allerkleinsten zich prima en op veilige wijze mee kunnen vermaken en zo spelenderwijs de wereld ontdekken. Dit boekje bevat geen PVC of schadelijke stoffen.

ISBN: 9789056473112

Uitgever: Mercis Publishing BV

Waterpret met Nijntje - Dick Bruna

!
waterpret met nijntje
Dit badboekje is uit te vouwen tot carrousel en kan met een drukknopje vestagezet worden. Leuk om mee te spelen in bad, maar ook op het droge! Kijk mee wat nijntje allemaal doet en wat ze in het water ziet.
 
ISBN: 9789056470975
 
Uitgever: Mercis Publishing